Internship

Söker du en spännande, längre praktikperiod och tycker om att arbeta med kultur och kreativitet? Vill du hjälpa till i, utforma eller driva projekt där människor med olika bakgrund möts, utbyter tankar och kunskaper, och utvecklas? Då ska du söka praktik på Spiritus Mundi.

Vi söker dig med eget driv och nyfikenhet på människor, kulturer och vad vi kan lära utav varandra. Du är flexibel, idérik och tycker om att förvandla drömmar till verklighet.

Vi tänker oss att du har en bakgrund med, eller pågående, studier inom samhällsvetenskap, internationella relationer – gärna med fokus på mångfald, interkulturella frågor och utveckling – eller inom media och kommunikation. Men vi är öppna för olika möjligheter och ser gärna att du har förslag på hur du kan bidra till verksamheten eller berättar om det är något specifikt projekt du är intresserad av.

Låter det intressant så skicka in CV och personligt brev till Thomas Holst, via thomas@spiritusmundi.nu, och ha referenser tillhanda vid uppföljning.

För mer information, använd samma e-postadress eller ring Thomas på 0703-10 37 94.

Archives