Exemple

Vill du volontära hos oss under en händelserik vecka?

Som volontär i projektet Your Choice! får du jobba med ungdomar från Sverige, Norge och Finland i åldern 16-18 år i ett projekt där de tillsammans med oss genomför workshops och en mängd kreativa aktiviteter. De skall bland annat ska skapa en föreställning kring begreppet ”Your Choice”, deras valmöjligheter. Du får hjälpa till med det praktiska arbetet med repetitioner inför föreställningen där deltagarna med hjälp av sång, musik, dans och drama visuliserar sina tankar kring begreppet val. Du blir en del av ett team som stöttar ungdomarna och hjälper dem med praktiska saker som att passa tider, att hantera sitt boende och liknande.

Volontärskapet ger dig en fin erfarenhet i hur man jobbar i ett projekt med ungdomar, och glädjen i att tillsammans jobba för ett gemensamt mål, i detta fall en föreställning som äger rum på Moriskan, Folkets park i Malmö, den 28 juni.

Det är bra om du har erfarenhet av att jobba med ungdomar eller erfarenhet av att jobba med musik och drama, men inget krav. Det viktiga är att du är sugen på att vara med och skapa en fin vecka tillsammans med oss vid stiftsgården Åkersberg i Höör. Vi står naturligtvis för kost och logi under veckan.
Vi bor tillsammans på gården, ca 35 ungdomar och 10 vuxna, under en vecka, 22-30 juni. Det blir långa men roliga och händelserika dagar, där vi hoppas att vädret gör att vi kan förlägga en del av aktiviteterna utomhus. Låter detta intressant?

Kontakta Thomas Holst på thomas@spiritusmundi.nu eller 040-240505 snarast.

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Arkiv