Din andlighet är viktig och påverkas av din miljö. Därför är det viktigt att du kan känna att ditt hem speglar dig och din andlighet. Genom stora förändringar kan hemmet få en helt ny känsla, men även små medel kan göra skillnad.

Inred med tapet på väggarna

De största ytorna i ditt hem är väggarna. Att byta tapet är därför ett bra sätt att åstadkomma en stor förändring. De bilder eller figurer som en tapet kan åstadkomma gör det dessutom lätt att förmedla en känsla. Om du inte vill tapetsera hela hemmet kan du välja att skapa en fondvägg där tapeten endast placeras på en vägg. Det positiva med att tapetsera och samtidigt byta färg på dina väggar är att du kan skapa en helt ny känsla som stämmer bättre överens med din andlighet. Ljusa färger på väggarna är alltid en fördel om du är ute efter en harmonisk känsla.

Små detaljer

Utöver större förändringar kan även små detaljer göra skillnad. Att dekorera hemmet med små saker som motsvarar andlighet för dig kan bidra med mycket. Exempel på små saker som kan vara andliga är rökelsehållare, saltlampor och mandalafärgade dukar.