Ska du samla tjejerna för en rolig kväll? Kanske är det så att ni inte setts på ett tag och vill göra något annorlunda än att gå ut på stan eller ut på krogen? Att umgås tillsammans med vänner är riktigt kul, men det är lätt att man hamnar i samma typer av mönster med samma typer av aktiviteter. Vill du testa på något riktigt unikt och annorlunda kan du, med hjälp av ett medium, göra tjejkvällen minnesvärd för resten av era liv.

Idag finns det ett flertal medium som arbetar på ”hemmaplan”. Det innebär att du kan anlita medium att komma hem till dig, t.ex. för att få kontakt med en avliden släkting eller för att läsa tarotkort om din framtid. Det är inte ovanligt att medium även träffar grupper, t.ex. inför en svensexa eller möhippa eller bara för en trevlig och lite annorlunda tjejkväll. Innan du tar kontakt med ett medium rekommenderar vi dock att du kollar så att alla dina vänner är öppna för andlighet. Se även till att du bullar upp med ett gott vin till middag eller till hänget. Idag kan du hitta vin med hemleverans, vilket innebär att du inte behöver ta dig ut till en fysisk butik. Perfekt!

Hitta ett pålitligt medium

Det första du måste göra är att hitta ett medium som är pålitligt och som du känner dig trygg med. Många medium som erbjuder hemseanser har också hemsidor där du kan läsa mer om eventuell utbildning, kunskap och hur de arbetar. Här kan du även hitta priser och i många fall recensioner från andra klienter. Välj gärna ett medium som bor i närheten av där du håller tjejkvällen, då många tar betalt även för körtiden till och från platsen.

Sätt stämningen

Ska du ha ett medium på besök är det viktigt att du sätter stämningen. Hög musik och party kommer inte få er i rätt stämning. Se till att beställa hem vin med hemleverans och dämpa ljuset i hemmet. Här kan du även ställa fram stolar på lämpligt vis och tända levande ljus. Se till att du beställer vin med hemleverans i god tid och att du har något gott som ni kan äta på under tiden, t.ex. enklare snacks eller nötter.

Betala alltid i tid

Oavsett hur er upplevelse med ert medium blev är det viktigt att du betalar personen och att du betalar i tid. Detta gäller även om ni inte känner att ni fick ut något av besöket eller att personen inte kunde läsa av er som ni önskade. Många medium som erbjuder hembesök vill ha betalning direkt på plats, andra använder sig av faktura – men ha pengarna redo!