Alla som är andligt lagda och gillar själsligt arbete vet att inredningen i vårt hem spelar en stor roll för hur vi mår inombords. För att själen ska må riktigt bra är det viktigt att design och inredning stämmer överens med vår personlighet men samtidigt är försvarbart ut ett etiskt perspektiv.

Förnya dina gamla möbler

Du kan använda dig av Bemz för att förvandla dina gamla IKEA-möbler så att de blir som nya. Hos Bems hittar du mängder av möbelöverdrag som tillför harmoni i ditt hem. Alla vet vi dessutom hur viktigt det är för vår andlighet att göra medvetna val i vår vardag, inte minst när det gäller miljön. När du väljer att skaffa ett möbelöverdrag från Bemz istället för att köpa helt nytt så sparar du på naturens resurser vilket din själ kommer att må bra av. Du kan välja mellan många olika färger, texturer och mönster hos Bemz, vilket kommer göra det lätt för dig att hitta något som passar din andliga sida.

Kultur och religion i ditt hem

När du inreder ditt hem och vill ge ett kraftfullt andligt intryck kan det vara bra att ha din favoritkultur eller religion i åtanke. Vi väljer nämligen inte vilken kultur vi föds i och många av oss har en speciell dragningskraft till någon annan. För vissa kan buddhismen vara själsligt tilltalande och för andra kan hinduismen ligga nära hjärtat. Inred gärna ditt hem efter den kultur och religion som ditt hjärta dras mest till.