Upplever du också att världen är ganska ytlig idag? Att man sätter stor vikt på märkeskläder, Instagramfilter och skönhet? Då är du definitivt inte ensam. För att inte dras med i den här trenden är det viktigt att ha ett lugnt och balanserat hem som inspirerar till harmoni. En stor del av det har att göra med växter.

Inred hemmet med växter

Många studier visar att växter i hemmet gör oss lugnare och ökar vårt välbefinnande. För att inreda ditt hem med växter kan du besöka flo-rea.com. Där kan du hitta ett brett utbud av härliga växter att välja mellan. Satsa gärna på mycket grönt och lägg till färger som du tycker om. Du kan snabbt gå in på flo-rea.com och beställa hem blommorna och växterna du vill ha.

Arbeta med jorden och fröer

Växter är inte bara lugnande att titta på. Det är minst lika bra att plantera fröer och se dem växa. Genom att köpa hem jord och så frön får du kontakt med naturen och fokuserar på nuet. Att plantera kan därför sägas vara en typ av mindfulness. På flo-rea.com hittar du även fröer som du kan beställa hem. Att fräscha upp ditt hem och skapa en mer andlig miljö är alltså både enkelt och billigt.