Många tror att andlighet och intresse för utseende inte går att kombinera. Även inom det andliga communityt kan det ibland finnas en nedvärderande syn på sådant som har med utsidan av kroppen att göra. Men faktum är att de här två intressena går alldeles utmärkt att kombinera och det är bara du själv som bestämmer över din andlighet.

Insidan och utsidan hänger ihop

Andlighet handlar förvisso mycket om det som händer inom dig. Men att separera insidan och utsidan på en kropp är omöjlighet. Inom det spirituella anses kroppen vara en helhet. Och tills sist handlar det om att du ska må bra.

Om du känner dig obekväm med en del av din kropp är det fritt fram att göra något år det. En del kvinnor trivs inte med sin byst. Då kan Motiva erbjuda en helt ny upplevelse av bröstförstoring. Deras implantat är säkrare än de äldre varianterna. De känns väldigt äkta och många kvinnor är nöjda med resultatet.

Samhället påverkar oss

Det är viktigt att komma ihåg att samhällsnormer påverkar oss. Även om du har stark närvaro av det andliga behöver du vara medveten om att du är en del av samhället.

Att bli påverkad av samhället behöver inte ses som något negativt. Och det andliga kan hjälpa dig i hur du bemöter det du stöter på ute i samhället. Det andliga kan hjälpa dig att navigera i ett samhälle som annars kan vara mycket svårt och snårigt att ta sig fram i.