Många som på ett eller annat sätt utövar andlighet är måna om att det ska vara fint och rent omkring dem. Det beror på att luften påverkar mer än vad man tror och att det finns forskning som visar att en stökig och ostädad miljö bidrar till stress och ett allmänt sämre mående.

Om du själv är andlig och utövar det i hemmet är det viktigt att du ser till att det är rent och fräscht hemma för att du ska kunna få ut mer av din andlighet.

Ta in städhjälp

En anledning till varför det är stökigt och smutsigt hemma är för att många inte har tiden eller energin som krävs för att städa. Om du känner igen dig i det kan det vara en bra idé att anlita städhjälp. Du kan gå in på qleano.se för att hitta hemstädtjänster. Förutom att de kan städa ditt hem kan de också putsa fönstren. Fördelen med att anlita städhjälp är att du får mer tid för annat, till exempel så kan du utöva din andlighet. För att upprätthålla en ren miljö kan du låta städhjälpen komma så ofta du känner att det passar. Till exempel en gång i veckan, flera gånger i veckan eller någon gång i månaden.

Städa själv

Men du kan också städa själv. Det viktigaste är att du ser till att plocka bort onödiga saker och lägger dem på sin plats. Sedan behöver du också dammsuga för att det ska kännas fräscht i rummet.